Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο / Τα... φόρεσε στην Τζορτζίνα ο Ρονάλντο - Ποια είναι η ... - Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια».

Ρεάλ Μαδρίτησ Κριστιάνο Ρονάλντο / Τα... φόρεσε στην Τζορτζίνα ο Ρονάλντο - Ποια είναι η ... - Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια».. Νάβας, καρβαχάλ, βαράν, σέρχιο ράμος, μαρσέλο, μόντριτς, κόβατσιτς (86' μαριάνο ντίαθ), ίσκο (66' κασεμίρο), λούκας βάθκεθ, κριστιάνο ρονάλντο, μπενζεμά (77' ασένσιο). kɾiʃˈtjɐnu ʁɔˈnaɫdu, γεννήθηκε 5 φεβρουαρίου 1985) είναι πορτογάλος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την γιουβέντους και για την εθνική ομάδα της πορτογαλίας. Ο κριστιάνο ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης κόντρα στην ουντινέζε και πλέον βρίσκεται ένα γκολ μακριά από τρομερό ρεκόρ. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) :

Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Στραβωμένος και τα έβαζε με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν ενημερώθηκαν οι «μερένγκες» το τρόπαιο θα το σηκώσουν.

Το νέο τατουάζ του Κριστιάνο Ρονάλντο | Gossip-tv.gr
Το νέο τατουάζ του Κριστιάνο Ρονάλντο | Gossip-tv.gr from gos.bbend.net
Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Μαγεία από έναν εκπληκτικό ποδοσφαιριστή! «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια». Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Η μεταγραφη του gareth bale ολοκληρωθηκε στην ρεαλ μαδριτης!! Στην ειδησεογραφία της ρεάλ κυριαρχεί η επιστροφή του κριστιάνο ρονάλντο, ενώ δύσκολα θα παίξει ο γκάρεθ μπέιλ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους.

Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Στραβωμένος και τα έβαζε με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν ενημερώθηκαν οι «μερένγκες» το τρόπαιο θα το σηκώσουν. Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο μάλλον θα βρει τον πορτογάλο σταρ μακριά από το τορίνο και. Αυτός είναι σήμερα ο τίτλος της πορτογαλικής εφημερίδας a bola, που αναφέρει ότι ο σούπερ σταρ της ρεάλ μαδρίτης είναι «εξοργισμένος» με την άσκηση δίωξης για φοροδιαφυγή και εξαπάτηση 14,7 εκατ. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Διαιτητής θα είναι ο ιταλός, τζανλκούκα ρόκι. Ο κριστιάνο ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης κόντρα στην ουντινέζε και πλέον βρίσκεται ένα γκολ μακριά από τρομερό ρεκόρ. Δυσκολία να βρει το νέο σύλλογο. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια». Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) :

Οι λευκές εμφανίσεις της ρεάλ μοιάζουν με τη μαρέγκα (merengue στα ισπανικά) κριστιάνο ρονάλντο. Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια». Διαιτητής θα είναι ο ιταλός, τζανλκούκα ρόκι. Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Πέπε: Χαρούμενος ο Ρονάλντο στη Γιουβέντους | Novasports
Πέπε: Χαρούμενος ο Ρονάλντο στη Γιουβέντους | Novasports from www.novasports.gr
Οι λόγοι για τους οποίους ο ρονάλντο μπορεί να φύγει είναι αρκετοί, όπως η εξοικονόμηση χρημάτων για την «γηραιά μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το. Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Στραβωμένος και τα έβαζε με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν ενημερώθηκαν οι «μερένγκες» το τρόπαιο θα το σηκώσουν. *ο κριστιάνο ρονάλντο έχει σκοράρει σε όλα τα ματς κόντρα στη γιουβέντους με τη φανέλα της ρεάλ, συνολικά έχει 9 γκολ σε 6 παιχνίδια! Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Ο κριστιάνο ρονάλντο δεν είναι στην καλύτερη φόρμα, τα νεύρα του πορτογάλου σούπερ σταρ της ρεάλ είναι στην.τσίτα και οι δηλώσεις που έχει κάνει τις τελευταίες μέρες, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στα αποδυτήρια της «βασίλισσας». Το μέλλον του κριστιάνο ρονάλντο μάλλον θα βρει τον πορτογάλο σταρ μακριά από το τορίνο και. Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες!

Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους.

Ρεαλ μαδριτησ (ζοζέ μουρίνιο) : Με πολλές αλλαγές και χωρίς τον τιμωρημένο κριστιάνο ρονάλντο παρατάσσει τη ρεάλ ο ζινεντίν ζιντάν. Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια». Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Ο κριστιάνο ρονάλντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης κόντρα στην ουντινέζε και πλέον βρίσκεται ένα γκολ μακριά από τρομερό ρεκόρ. Κριστιανο ροναλντο ile bağlantı kurmak için şimdi facebook'a katıl. Με τις μπαρτσελόνα, μάντσεστερ σίτι, παρί σεν ζερμέν και γιουβέντους εκτός, το τσάμπιονς λιγκ πλέον αποκτά υποχρεωτικό χαρακτήρα για τη. «ο κριστιάνο ρονάλντο θέλει να φύγει από την ισπανία»: Άστεγος να βάζει μούσι και κοιλιά και να παίζει με την μπάλα στο κέντρο της μαδρίτης, μέχρι να αποκαλυφθεί και. Δείτε τον κριστιάνο ρονάλντο να ντύνεται. Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) : Οι λόγοι για τους οποίους ο ρονάλντο μπορεί να φύγει είναι αρκετοί, όπως η εξοικονόμηση χρημάτων για την «γηραιά μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το. 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ).

Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Αξιοπρεπής στην ισπανία παρά τις απουσίες! Ο κριστιάνο ρονάλντο, ο άνθρωπος των ρεκόρ και των μεγάλων αγώνων ανάγκασε ακόμη και τους οπαδούς της γιουβέντους να τον αποθεώσουν μέσα στο «σπίτι» τους. Νάβας, καρβαχάλ, βαράν, σέρχιο ράμος. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ.

Νίκη... μισή πρόκριση για την Ρεάλ Μαδρίτης με σούπερ ...
Νίκη... μισή πρόκριση για την Ρεάλ Μαδρίτης με σούπερ ... from www.ctview.gr
Στην ειδησεογραφία της ρεάλ κυριαρχεί η επιστροφή του κριστιάνο ρονάλντο, ενώ δύσκολα θα παίξει ο γκάρεθ μπέιλ λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Με πολλές αλλαγές και χωρίς τον τιμωρημένο κριστιάνο ρονάλντο παρατάσσει τη ρεάλ ο ζινεντίν ζιντάν. Ο κριστιάνο ρονάλντo ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Τις επόμενες μέρες θα εξηγήσω στον κόσμο τι ακριβώς εννοώ» τόνισε ο όπως γίνεται κατανοητό, οι πανηγυρισμοί και το τεράστιο επίτευγμα της ρεάλ δεν μονοπώλησαν το ενδιαφέρον. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό. Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του κριστιάνο ρονάλντο από την γιουβέντους, φαίνεται πως έχει αρχίσει. Δεν είχε γίνει καν η απονομή και ο κριστιάνο ρονάλντο άναψε φωτιές:

Μαντσεστερ γιουναϊτεντ (σερ άλεξ φέργκιουσον) :

Στραβωμένος και τα έβαζε με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος όταν ενημερώθηκαν οι «μερένγκες» το τρόπαιο θα το σηκώσουν. Cristiano ronaldo dos santos aveiro, προφέρεται: Μάλιστα, στο δημοσίευμα, αναφέρεται πως ο ρονάλντο εξετάζει την επιστροφή του στην ρεάλ μαδρίτης, έχοντας συζητήσει το θέμα με αρκετούς από τους πρώην συμπαίκτες του στους. Δεν είχε γίνει καν η απονομή και ο κριστιάνο ρονάλντο άναψε φωτιές: Ο κριστιάνο ρονάλντo ντος σάντος αβέιρο (πορτογαλικά: Η βασίλισσα πήρε το clasico και πάτησε κορυφή. Εφημεριδα σφυγμοσ 2/20/2015 07:50:00 π.μ. Μπορεί ο κριστιάνο ρονάλντο να μην σκόραρε και να έσπασε το σερί του (έντεκα αγώνες), όμως η ρεάλ μαδρίτης πήρε ένα ακόμα διπλό στο τσάμπιονς λιγκ τη φετινή περίοδο, ενώ νίκησε για 5η συνεχόμενη φορά την μπάγερν μονάχου σε φάση νοκ άουτ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση! Πρωταθλήτρια ευρώπης για 12η φορά στην ιστορία της είναι η ρεάλ μαδρίτης. 10', 73', 86' ρονάλντο (ρεάλ). Διαιτητής θα είναι ο ιταλός, τζανλκούκα ρόκι. Το παιχνίδι είχε πολλές αμφισβητούμενες φάσεις. Το φορτίο της διαδοχής του κριστιάνο ρονάλντο είναι βαρύ, όμως ο γκάρεθ μπέιλ δείχνει πως χρειαζόταν ακριβώς αυτό.

Φουντώνουν τα σενάρια ότι φεύγει από τη ρεάλ ο ρονάλντο κριστιάνο ρονάλντο. Κάποιοι αποκαλούν τους οπαδούς της μπαρτσελόνα «κουλές» (culés), το οποίο στα καταλανικά σημαίνει «οπίσθια».

Posting Komentar

0 Komentar